Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Πουλάει τον... άντρα της μέσω αγγελίας!


Με την άδεια της πεθεράς της, μια γυναίκα από την Γιούτα των ΗΠΑ, η οποία είχε βαρεθεί την εμμονή του συζύγου της με τα video games, αποφάσισε να τον πουλήσει μέσω γνωστής ιστοσελίδας με μικρές αγγελίες.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε τοπική εφημερίδα η ίδια, είχε κουραστεί να βλέπει τον 22χρονο σύζυγό της και βετεράνο του πολέμου του Αφγανιστάν, να αποβλακώνεται μπροστά στην τηλεόραση παίζοντας «Modern Warfare» και να την αγνοεί πλήρως, και σκέφτηκε να του κάνει αυτή τη φάρσα, μπας και καταλάβει ότι το έχει παρατραβήξει.

Στην αγγελία με τίτλο «ένας σύζυγος για όποιον δίνει τα περισσότερα χρήματα», ο 22χρονος περιγράφεται ως «εύκολος άνθρωπος, που χρειάζεται πότισμα και τάισμα κάθε 3-5 ώρες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μια σύνδεση στο Ίντερνετ και χώρος για παιχνίδια».


Αν και η γυναίκα το έκανε όλο αυτό ως αστείο, δέχτηκε πολλές προσφορές, οι οποίες μάλιστα ξεκίνησαν λεπτά μετά την ανάρτηση της αγγελίας. Κάποιος μάλιστα της ζήτησε φωτογραφία του συζύγου της, καθώς αν του έκανε εμφανισιακά, θα τον αγόραζε.


todaynews.gr
http://tsekouratoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου