Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Εφυγε η νύφη με τον φίλο του άνδρα που θα παντρευόταν


Μια νύφη από την Ιταλία, αφού ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξε όρκους αώνιας πίστης με τον νέο της σύζυγο, λίγο πριν την γαμήλια δεξίωση, έφυγε με τον φίλο του άνδρα της και ταξίδεψαν στην Ελλάδα για τον δικό τους μήνα του μέλιτος!


Ο 34-χρονος τραπεζικός υπάλληλος Andrea και η 30-χρονη υπάλληλος εταιρείας Sara γνωρίστηκαν πριν από δέκα μήνες και αφού ερωτεύτηκαν παράφορα αποφάσισαν να παντρευτούν.

Στην τελετή παρευρέθηκαν τριάντα συγγενείς και φίλοι και αφού τράβηξαν και τις κλασικές
αναμνηστικές φωτογραφίες η νύφη ζήτησε να πάει σπίτι να αλλάξει το νυφικό και να βάλει το φόρεμα της δεξίωσης!

Τη συνόδεψε ο φίλος του άντρα της οποίος οδηγούσε και το «νυφικό» αυτοκίνητο με αποστολή να την φέρει πίσω στην δεξίωση!

Ο γαμπρός μαζί με τους καλεσμένους κατευθύνθηκε στη αίθουσα όπου θα γίνονταν η δεξίωση. Μιάμιση ώρα αργότερα και αφού δεν είχαν φανεί άρχισαν να τους καλούν στα κινητά τηλέφωνα που όμως ήταν κλειστά!

Τελικά μετά από δυο ώρες αγωνιώδους αναμονής η νύφη απάντησε στο τηλέφωνο και έδωσε την εξήγηση της: «Κατάλαβα πως έκανα ένα μεγάλο λάθος, Λυπάμαι πολύ αλλά η καρδιά μου ανήκει αλλού.»

Ο γαμπρός έμεινε άναυδος αφού κατάλαβε πως ο φίλος του ήταν ο άνθρωπος που έκλεψε την καρδιά της γυναίκας που αγαπούσε!

Ο παρατημένος γαμπρός είπε πως σκοπεύει να ζητήσει αποζημίωση για υλικές και ηθικές βλάβες ενώ η νύφη και ο «οδηγός» πέταξαν για το δικό τους γαμήλιο ταξίδι στην Ελλάδα! 

Παλιό μεν αλλα πρέπει να το πούμε και εδώ
http://www.inout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου