Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ζώδια και πεθερές


Αλήθεια πόσο συναισθηματικές, γενναιόδωρες και υπερβολικές είναι οι πεθερές σας;
Μήπως υπονομεύουν τη σχέση σας και θεωρούν το ταίρι σας ιδιοκτησία τους;
Πεθερά Κριός
 
Είναι αρκετά κοινωνική και δυναμική προσωπικότητα γεμάτη ένταση και νευρικότητα. Της αρέσει να επιβάλλεται ενώ η έντονη ανησυχία και ο εγωισμός της μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη σχέση σας αν δεν φροντίσετε από την αρχή να της κόψετε το αέρα. Η πεθερά Κριός αγαπά πολύ τα παιδιά της και προσφέρει απλόχερα τη συμπαράσταση της. 

Η συμπεριφορά της όμως μπορεί να γίνει υπερβολική θέλοντας αυτή να έρχεται πάντα πρώτη χωρίς να
διστάζει να εκφράσει τη γνώμη της πάνω σε όλα τα θέματα γεμάτη μαχητικότητα και ενθουσιασμό. Είναι όμως αρκετά ανοιχτοχέρα και κατά βάθος έχει χρυσή καρδιά αρκεί να την φέρετε στα νερά σας ποντάροντας στην καλοσύνη της.
Πεθερά Ταύρος
Είναι αρκετά συντηρητική με πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα του σκεπτικισμού και της λογικής. Η πεθερά Ταύρος έχει την τάση προς την κυριαρχία την κτητικότητα και το δεσποτισμό απέναντι στην οικογένεια και τα παιδιά της. Για να τα πάτε καλά μαζί της θα πρέπει να σεβαστείτε την αξιοπρέπεια της και να μην είστε έντονα επικριτικοί μαζί της. Της αρέσουν τα δώρα και ο σεβασμός στην σχεδόν πάντα προσγειωμένη άποψη της, παρόλου που οι αντιλήψεις της είναι λιγάκι πεπαλαιωμένες και συντηρητικές !!!
Πεθερά Δίδυμος
Με μια πεθερά Δίδυμο νομίζω πως δεν θα γίνετε ποτέ αντικείμενο διαμάχης βάζοντας σε μπελάδες τη σχέση σας. Παρόλου που της αρέσει να ανακατεύετε σχεδόν παντού ξέρει να ελίσσετε παίρνοντας το μέρος και των δυο αρκεί να επικοινωνείτε μαζί της πνευματικά δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη σωστή φροντίδα της εκπαίδευσης των μελών της οικογενείας σας. Δεν της αρέσουν οι διαμάχες και θα πρέπει να ποντάρετε στην έντονη ευαισθησία του χαρακτήρα της.
Πεθερά Καρκίνος
Η πεθερά Καρκίνος είναι πολύ στοργική ευαίσθητη και με έντονο το συναίσθημα του μητρικού ένστικτου. Προκειμένου να περνάνε τα παιδιά της καλά προσφέρετε στις δουλείες του σπιτιού σας αν και είναι γκρινιάρα και πολύ κτητική. Της αρέσει να αναπολεί και να ξαναθυμάται ιστορίες των παιδιών της από τα παλιά και αν καταφέρετε να γίνετε ακροατής της θα συνεισφέρει στην οικογένεια σας, δίνοντας χρήματα για συσκευές και ανέσεις του νοικοκυριού σας ενώ παράλληλα είναι η ιδανικότερη νταντά για τα μικρά μέλη της οικογενείας σας.
Πεθερά Λέων
Αν το δικό σας ταπεραμέντο είναι λιγάκι διαφορετικό είναι πολύ δύσκολο να συγχρονισθείτε με μια πεθερά Λέοντα και παρόλου που είναι αρκετά αξιοπρεπείς της αρέσει να ανακατεύετε ελέγχοντας τα πάντα και κάνοντας τον αρχηγό στο σπίτι σας. Αν σας παριστάνει το αφεντικό προσπαθήστε να πατήσετε στο ευαίσθητο σημείο της που είναι η καλοσύνη και η δικαιοσύνη. Αν και το ύφος της είναι τυπικό και αυστηρό απέναντι στα παιδιά σας της αρέσει να είναι γενναιόδωρη ως αναφορά τη μόρφωση τη σωστή συμπεριφορά και την αποκατάσταση των εγγονών της. Αν θέλετε να τα πάτε καλά μαζί της δείξτε σεβασμό στην γνώμη της εξασφαλίζοντας τη συμπαράσταση της κατά… κάποιον τρόπο !!!
Πεθερά Παρθένος
Οι πεθερά που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου είναι λιγάκι υποχόνδρια και έχει έντονα αναλυτική και κριτική  στάση απέναντι στα παιδιά της. Συχνά θα σας επιπλήξει για τα ελαττώματα σας χωρίς όμως καθόλου δόλο και κακία. Της αρέσει η τάξη και το νοικοκυριό και θα είναι σχεδόν πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει στο μαγείρεμα και τη φύλαξη των παιδιών σας. Είναι αρκετά, ευαίσθητη και σκληροπυρηνική οπαδός της οικονομίας κάνοντας τα πάντα για να εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών της. Συνήθως κάνει υποχωρήσεις και φροντίζει να είστε καλά με το παιδί της βοηθώντας ανιδιοτελώς στη σύσφιξη της σχέσης σας αποτρέποντας το χωρισμό !!!
Πεθερά Ζυγός
Η πεθερά Ζυγός είναι καλόγουστη ευαίσθητη και γεμάτη χιούμορ. Οι συμβουλές της θα σας προσφέρουν πολύτιμες εναλλακτικές λύσεις γεμάτες ενθουσιασμό σκέψη και ανιδιοτελή αγάπη. Συχνά αγνοεί τις δικές της ανάγκες προκειμένου να ευχαριστήσει τα παιδιά της και θα κάνει τα πάντα για να είναι δίκαιη στη σχέση σας δείχνοντας ιδιαίτερη φροντίδα και στοργή στα εγγόνια της. Δεν της αρέσει να ανακατεύετε στη σχέση σας και αν καμιά φορά παρεκτραπεί λόγω αφέλειας φροντίζει να είναι δίκαιη ανάμεσα σε σας και το παιδί της. Είναι ιδιαίτερα στοργική και τρυφερή με τα εγγόνια της ενώ η μεγάλη της χαρά θα είναι να συνδράμει οικονομικά στη μόρφωση και φροντίδα τους.
Πεθερά Σκορπιός
Η πεθερά Σκορπιός έχει έντονο το αίσθημα της αξιοπρέπειας και αντιπαθεί τις ερωτήσεις. Είναι αυστηρή με τα παιδιά της και νοιάζεται για την οικογενειακή τους γαλήνη και ευτυχία. Αν και πολλές φορές είναι απότομη θα σας χαρίσει απλόχερα τη βοήθεια της γεμάτη πλούσια συναισθήματα χωρίς να ανακατευτεί στη σχέση και τα προσωπικά σας. Πολλές φορές μπορεί να γίνει αυταρχική με τα εγγόνια της εξαιτίας της έντονα ανεπτυγμένης ευθύνης απέναντι τους.
Πεθερά Τοξότης
Η πεθερά Τοξότης έχει έμφυτη την ικανότητα να τα πάει καλά μαζί σας. Σε περιπτωση που διαφωνήσετε μαζί της θα το ξεχάσει σχεδόν αμέσως και θα είστε γρήγορα η καλύτερη φιλενάδα της. Έχει μια τάση προς τη μεταφυσική και είναι fun της αστρολογίας. Η πεθερά Τοξότης είναι αισιόδοξη πάντα χαμογελαστή και ειλικρινής. Αγάπα τα παιδιά της και είναι πρόθυμη να παίξει με τα εγγόνια της περιμένοντας πολλά από αυτά. Είναι ενθουσιώδεις με οποίες αλλαγές θα θελήσετε να κάνετε, αντιπαθεί τους καυγάδες και δεν επιθυμεί να ανακατεύετε στη σχέση σας αρκεί να μην την αμφισβητείτε !!!
Πεθερά Αιγόκερως
Η πεθερά Αιγόκερως είναι σοβαρή και με έντονα ισχυρό το αίσθημα της αξιοπρέπειας. Με βαθιά ριζωμένες τις πατροπαράδοτες ρίζες των πρόγονων είναι λάτρης της ποιότητας και το σπίτι της θυμίζει μουσείο γεμάτο αντίκες, πινάκες, ακριβά έπιπλα και βαριά ασημικά ίσως και από την εποχή της αναγέννησης. Δεν θέλει να ανακατεύετε στα προσωπικά σας είναι εγωίστρια και ακλόνητα πίστη στην οικογένεια και τα παιδιά της. Αν και δυσκολεύετε να επικοινωνήσει με τα εγγονάκια της όταν αυτά βρίσκονται σε μικρή ηλικία θα συνδράμει οικονομικά για την καλύτερη μόρφωση και εκπαίδευση τους. Εσείς το μόνο που θα πρέπει να προσέχετε… είναι την πικρή κριτική της διότι τα θέλει όλα στην εντέλεια και είναι τελειομανής.
Πεθερά Υδροχόος
Η πεθερά Υδροχόος βρίσκετε πάντα στο πνεύμα της εποχής. Είναι πολύ εκκεντρική τόσο στην εξωτερική της εμφάνιση όσο και στις απόψεις της. Συνήθως ασχολείται με αποκρυφισμό και έχει έντονα μαγνητική διάνοια από τη φύση της. Της αρέσει να αναμιγνύετε περισσότερο σε κοινωνικά θέματα παρά στο γάμο και τα προσωπικά σας. Με τα παιδιά της διατηρεί άριστες σχέσεις γεμάτη ελευθερία και χωρίς καθόλου σχεδόν διαφωνίες. Μαζί σας θα τα πηγαίνει περίφημα εκτός από μερικές φόρες που μπορεί να γίνει απρόθυμη και αγενείς εξαιτίας της δυσπιστίας της για αυτά που θέλετε εσείς να κάνετε για την οικογένεια σας.
Πεθερά Ιχθείς
Η πεθερά Ιχθείς είναι θεοσεβούμενη και αρκετά αφοσιωμένη στη θρησκεία. Είναι καλόκαρδη, φιλόξενη, φιλάνθρωπη και έντονα πονόψυχη με τα παιδιά της. Είναι ευαίσθητη ευάλωτη αλλά και πολλές φόρες φαντασιόπληκτη. Οι απόψεις της είναι εκτός τόπου και χρόνου. Τα παιδιά της συνήθως είναι κακομαθημένα ενώ εκείνη θα φροντίζει να χώνει συνέχεια τη μύτη της στα οικογενειακά σας θέματα που πραγματικά δεν την αφορούν.         Αν θέλετε να τα πηγαίνετε καλά μαζί της θα πρέπει να φροντίσετε να την εξυψώνετε και να δείξτε ψυχραιμία στην εντελώς παράλογη συμπεριφορά της. Με τα εγγονάκια της θα είναι πολύ συναισθηματική ανοιχτοχέρα, ευαίσθητη και η αγκαλιά της θα είναι πάντοτε ζεστή και ανοιχτή για αυτά. Μη σοκάρεστε και δείξτε την ανάλογη ψυχραιμία αν δείτε ξαφνικά τα παιδιά σας να στερούνται πειθαρχίας και να έχουν μυηθεί από τη γιαγιά τους στην πλήρη ακαταστασία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου