Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Το Nεσεσέρ της Νύφης

Μυστικά «όπλα» οµορφιάς και όλα τα µικρά-απαραίτητα για να απολαύσεις την διαδικασία προετοιµασίας στο maximum! Η οργάνωση είναι το ήµισυ του παντός, ειδικά όταν πρόκειται για την πιο ευτυχισµένη και πολυαναµενόµενη µέρα της ζωής σου. Την ηµέρα του γάµου σου! Είτε Βρίσκεσαι στο σπίτι σου, είτε στο δωµάτιο κάποιου ξενοδοχείου ή κτήµατος, υπάρχει µια λίστα µε τα απαραίτητα ώστε η προετοιµασία να αποτελέσει απόλαυση και όχι πηγή άγχους και απροόπτων.
Από την Φράνσις Π.....

Σαµπουάν & Μάσκα Μαλλιών
Επέλεξε ένα ελαφρύ σαµπουάν που δεν βαραίνει τα µαλλιά και µία ενυδατική µάσκα µαλλιών που θα αφήσεις στα µαλλιά σου όσο κάνεις το scrub σώµατος.

Αφρόλουτρο & scrub σώµατος
Το scrub απολεπίζει το σώµα, προετοιµάζοντάς το να δεχτεί στη συνέχεια το ενυδατικό αφρόλουτρο που θα κάνει το δέρµα σας µεταξένιο! Προσοχή όµως στο τρίψιµο και στο σφουγγάρι, οι πολύ έντονες κινήσεις ή τα σφουγγάρια µε υπερβολικά άγρια επιφάνεια, µπορεί να ερεθίσουν την επιδερµίδα σου και να την γεµίσουν κοκκινίλες.

Body lotion & αποσµητικό
Όπως και στο αφρόλουτρο, επέλεξε ένα body lotion της ίδιας σειράς µε αυτή του αρώµατός σου ώστε να µην αναµειχθούν πολλές διαφορετικές µυρωδιές. Αν δεν υπάρχουν, προτίµησε αφρόλουτρο και κρέµα σώµατος  µε ελαφρύ ουδέτερο άρωµα. Το ίδιο ισχύει και για το αποσµητικό σου.
Μάσκα προσώπου & eye patches
Όσο απλώνεις την κρέµα σώµατος, πέρασε το πρόσωπό σου µε µία ολιγόλεπτη µάσκα λάµψης και ξεκούρασε τα µάτια σου µε ενυδατικά patches. Μην ξεχνάς πως η σωστή ενυδάτωση είναι η καλύτερη βάση για το µακιγιάζ!
Οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεµα & βούτυρο κακάο
Την ώρα που πλένεις τα δόντια σου (κατά προτίµηση µε λευκαντική οδοντόκρεµα) τρίψε απαλά µε την οδοντόβουρτσα και τα χείλη σου. Είναι η καλύτερη απολέπιση ώστε να απαλλαγείς από τυχόν ενοχλητικά πετσάκια. Στη συνέχεια ενυδάτωσέ τα µε µπόλικο βούτυρο κακάο ή  lip balm.

Τσιµπιδάκι φρυδιών & ξυραφάκι
Και τα δύο άκρως απαραίτητα για να απαλλαγείς από ανεπιθύµητες τριχούλες.

Μανό & ασετόν
Ακόµη και αν έχεις κάνει το τέλειο µανικιούρ και πεντικιούρ, κίνδυνοι να χαλάσουν τα νύχια σου καιροφυλακτούν. Φρόντισε να έχεις µαζί σου την ακριβή απόχρωση του µανό, ένα διάφανο γυαλιστικό και ασετόν ώστε να αποκαταστήσεις την οποιαδήποτε «ζηµιά»!

Κρέµα ενυδάτωσης χεριών
Σωτήρια για τις ξηρές περιοχές των χεριών, αγκώνων και γόνατων!

Κολλύριο
Ξεκουράζει το βλέµµα και το δείχνει λαµπερό και ξεκούραστο.
Μπατονέτες
Απαραίτητες, ειδικά για τις ευσυγκίνητες νύφες. Προσοχή κορίτσια µην σας τρέξει η µάσκαρα! Αν πάλι όλο και κάποιο δάκρυ κυλήσει, µία νωπή µπατονέτα θα διορθώσει το κακό.

Πάτοι σιλικόνης

Επειδή επρόκειτο να ακολουθήσουν ατελείωτες ώρες ορθοστασίας, οι ειδικοί πάτοι σιλικόνης µέσα στις ψηλοτάκουνες γόβες σας θα αποδειχθούν σωτήριοι!
Νεσεσέρ «πρώτης ανάγκης»
Αφού τελείωσες µε όλη την προετοιµασία, µακιγιάζ, µαλλιά, ντύσιµο και είσαι πλέον πανέτοιµη να αναχωρήσεις για την εκκλησία, µην ξεχάσεις το νεσεσέρ πρώτης ανάγκης.
Το συγκεκριµένο νεσεσέρ περιέχει όλα τα είδη που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη κατά τη διάρκεια της ηµέρας και νύχτας:
• Πούδρα, πινέλο, ρουζ και κραγιόν, όλα στις αποχρώσεις του ήδη υπάρχον µακιγιάζ σου.
• Το άρωµά σου και ένα µίνι αποσµητικό.
• Spray για δροσερή αναπνοή (τόσα φιλιά θα δώσεις!)
• 2-3 τσιµπιδάκια ή φουρκέτες µαλλιών και µία µίνι λακ για την περίπτωση ατυχήµατος του χτενίσµατος.
• 2 παραµάνες σε διαφορετικά µεγέθη για οτιδήποτε σκιστεί, πατηθεί κτλ.
• Ένα µικρό πακέτο χαρτοµάντιλα και ιδανικά ένα καθαριστικό στυλό λεκέδων για να µην γεµίσει το νυφικό σου κοκκινάδια από κραγιόν πάνω στο χορό!
• 2-3 χανζαπλάστ σε περίπτωση που σε χτυπήσουν ή σου κάνουν πληγή τα παπούτσια.
• Τέλος, παυσίπονα σε περίπτωση πονοκεφάλου από το ποτό ή πόνους περιόδου (αχρείαστα να ‘ναι!).
Και φυσικά το άτοµο που σου έχει την µεγαλύτερη αδυναµία (µαµά, θεία, κολλητή, ξαδέλφη κτλ), στο οποίο θα το «φορτώσεις» και θα είναι διατεθειµένο να στο φυλάει για το υπόλοιπο της βραδιάς!
www.e-baptisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου